VÅRA ÖPPETTIDER:
Gislaved: Det är tisdag 11:10Vi har Öppet. Välkommen !
Halmstad: Det är tisdag 11:10Vi har Öppet. Välkommen !

Om Oss

SERVICE REPARATION
Vi erbjuder en premium reparationstjänst för alla större märken av mobiltelefoner, tablets, bärbara datorer och stationära datorer !
Fixithome är specialiserat på smart enheter, tablets, Microsoft Windows och Apple Mac-reparationer. Vi använder toppmodern teknik, vårt team av experter har många års erfarenhet, så att vi kan leverera reparationer av högsta kvalitet till alla dina enheter och prylar.
Oavsett vilket märke eller modell av mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator du har, kan vi erbjuda en snabb diagnos och offert för reparation, ofta på plats. Vi erbjuder en mycket snabb väntningstid och i de flesta fall utförs reparationer på samma dag för att du ska vara tillbaka med din mobiltelefon eller laptop så snart som möjligt.

Vi reparerar alla typer av fel som sträcker sig från enkla spräckta skärmbyten, batteri- eller strömproblem, till fler förskottsreparationer som vattenskadade enheter. Ja, vi kan fixa det !
Våra tekniker har lång erfarenhet av reparationer för alla större märken, inklusive Apple iPhone, Apple iPad, Samsung Galaxy, Samsung Tab, Acer, ASUS, Dell, HP, Toshiba, HTC, Nokia, Blackberry, LG och Sony. Det finns inga problem som är fr stora eller för små för att vi ska hantera detta !
Alla reparationer av mobiltelefoner och bärbara datorer som gjorts av Fixithome är säkerhetskopierade med 100 dagars del och garanti !

För inspektioner eller ett citat när det gäller reparation av en enhet, ring eller besök oss. Inga möten behövs. Ta bara med din mobiltelefon, bärbara dator eller surfplatta till oss. Vi kommer att ge dig en snabb utvärdering på plats och när du är nöjd med det överenskomna priset, börjar vi omedelbart arbeta med din enhet. Att få din mobiltelefon reparerad i Fixithome kan inte bli lättare än så här.

Eller om du inte kan komma till ett av våra mobil-verkstad, har vi också ett vänligt mobilteam som kan komma till dig, eller du kan helt enkelt maila enheten till oss. Se vår kontaktsida för att hitta din närmaste plats eller skicka en förfrågan online.

Loading